Bestel voor 16.30 en je hebt je gebruikte delen morgen in huis!

Over D-Parts

Sinds 1986 zijn Ari en Meinard van Essen al gek van BMW’s. Het verhaal is te mooi om waar te zijn! 

Deze gekte is begonnen door een defect in hun eigen E24 (6-serie). Doordat hun eigen versnellingsbak kapot ging moesten ze wel op zoek naar een ander exemplaar. Nergens was een versnellingsbak te vinden, enkel een complete auto. 
De auto werd gekocht en de versnellingsbak gemonteerd. Een perfecte oplossing! Echter bleken er nog veel meer bruikbare onderdelen op de auto te zitten. Deze werden verkocht en D-parts was geboren.

In de loop van de jaren is er nog een uitstap gemaakt naar diverse merken maar zo’n 20 jaar geleden bleef enkel nog het merk BMW over. Vele jaren gingen voorbij en de naam D-parts werd onder de BMW fanaten steeds bekender. Sinds januari 2014 hebben we ook het merk MINI toegevoegd aan ons assortiment. 

In 2010 hebben we het bedrijf geheel gewijzigd. We hebben de stap gemaakt naar E-commerce. Dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Maar liefst 3 personen zijn meerdere jaren bezig geweest met het her-inventariseren van het magazijn. Daarnaast is elk onderdeel op de foto gekomen en is alle relevante data toegevoegd aan de artikelen. Maar liefst 500.000+ foto’s zijn er gemaakt en daar komen elke dag zo’n 1200 foto’s bij.

Wekelijks proberen wij de nieuwste BMW’s op te kopen om mooie en bruikbare onderdelen te kunnen aanbieden aan onze nationale en internationale klanten. 

We streven er naar om iedereen te voorzien van juiste en goede onderdelen. U wilt immers snel, goed en goedkoop geholpen worden. Daar doen wij ons best voor!Ons nummer:

06 31 05 41 33

Voeg ons nummer toe aan jouw WhatsApp en stel ons jouw vraag!